Відбулося засідання комітету Ради щодо закупівлі продуктів для армії – подробиці

Читать на русском
У понеділок, 23 січня, комітет Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки провів засідання, на якому заслухали керівництво Міноборони.

У понеділок, 23 січня, комітет Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки провів засідання, на якому заслухали керівництво Міноборони з питань закупівлі продуктів харчування для українських військових після скандальної публікації ЗМІ.

Про це повідомила у фейсбуці заступник голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла.

«Закінчилося засідання Комітету Верховної ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, на якому заслухали керівництво Міністерства оборони України та представників НАБУ, ДБР, СБУ», - зазначила Безугла.

За словами заступника голови комітету під час засідання:

  • були представлені контракти;
  • міністр оборони доповів і пояснив подробиці;
  • НАБУ розповіло, що з цього питання порушено кримінальне провадження;
  • ДБР та СБУ розповіли, що щодо низки процесів закупівель та поставок харчування тривають розслідування.

Зазначено, що члени Комітету звернулися до правоохоронних органів із закликом приділити увагу розслідуванням із закупівель для ЗСУ.

Нагадаємо, публікацію у ЗМІ про закупівлю продуктів за завищеними цінами у Міноборони назвали маніпуляцією. Профільний комітет парламенту викликав керівництво на засідання.

Компанія-постачальник продуктів також прокоментувала скандал із закупівлями Міноборони. Також на цей скандал відреагував і міністр оборони Олексій Резніков. Він зазначив, що на прикладі закупівлі яєць по 17 грн за одиницю сталася технічна помилка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: