У Резнікова прокоментували підозри колишнім чиновникам Міноборони

Читать на русском
Міністерство оборони сприяє правоохоронним органам у розслідуванні справ, пов'язаних із колишніми чиновниками відомства.

Міністерство оборони сприяє правоохоронним органам у розслідуванні справ, пов'язаних із колишніми чиновниками відомства.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони України в Telegram.

У відомстві зазначають, що проводять перевірки у зв'язку з оголошенням підозри колишнім посадовцям Міноборони.

«У системі Міноборони сповідається нульова толерантність до корупції і кожна інформація про можливі її прояви ретельно перевіряється. У разі підтвердження фактів уповноважені органи дають правову оцінку, а міністр оборони України здійснює відповідне реагування та схвалює необхідні кадрові рішення», - сказано в повідомленні відомства.

Також там нагадали, що у грудні 2022 року було усунено від посади, а за місяць звільнено в.о. директора департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони. При цьому наприкінці січня зняли з посади заступника міністра оборони.

Нагадаємо, колишнього заступника міністра оборони підозрюють у причетності до закупівлі продуктів за завищеними цінами та неякісної амуніції.

Раніше стало відомо, що колишньому голові Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони повідомили про підозру за розтрату державних коштів. За версією слідства, він купував неякісні бронежилети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: