У Міноборони Білорусі заявили про завершення льотно-тактичного навчання з рф

Читать на русском
Завершилося спільне льотно-тактичне вчення збройних сил Білорусі та Росії. Про це у телеграмі повідомляє Міністерство оборони Білорусі у четвер, 2 лютого.

Завершилося спільне льотно-тактичне навчання збройних сил Білорусі та росії.

Про це у телеграмі повідомляє Міністерство оборони Білорусі в четвер, 2 лютого.

Як змінювалась орієнтовна чисельність російських військових на території БілорусіЯк змінювалася орієнтовна чисельність російських військових у Білорусі – на інфографіці. Наразі та знаходиться близько 9 тисяч окупантів.

Зазначається, що авіація у складі регіонального угруповання військ союзної держави виконала практичні завдання найширшого спектру.

У Міноборони Білорусі запевнили, що маневри нібито «покликані забезпечити безпеку союзної держави й мали суто оборонний характер».

За підсумками навчань командувач військово-повітряних сил і військ протиповітряної оборони вс рб полковник Андрій Лук'янович заявив, що були внесені певні корективи в роботі авіації регіонального угруповання військ.

За його словами, це стосується бойового застосування авіаційних засобів ураження. А також управління авіацією за допомогою комплексу далекого виявлення та управління (літак А-50).

Він зазначив, що ще одним із елементів стало розосередження та перебазування авіації на запасні аеродроми в Білорусі та росії, у тому числі, на цивільні аеродроми.

«Це дозволяє значно збільшити живучість нашого авіаційного компонента регіонального угруповання військ», – сказав Лук'янович.

Раніше стало відомо про те, що на території Білорусі збільшилася кількість військових росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: