У ДПСУ вважають, що навчання рф та Білорусі продовжуватимуть ще неодноразово

Читать на русском
Держприкордонслужба вважає, що на білоруських полігонах військові навчання продовжуватимуть ще не один раз.
t.me/modmilby

Спільні навчання рф та Білорусі на білоруських полігонах багаторазово продовжуватимуться, щоб українські військові тримали на північному напрямку частину своїх сил.

Таку думку висловив спікер Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону у п'ятницю, 27 січня.

ПАРЄ підтримала створення трибуналу для керівництва росії та БілорусіПарламентська асамблея Ради Європи підтримала резолюцію, яка закликає до створення спеціального трибуналу для вищого політичного і військового керівництва росії та Білорусі.

«Потрібно розуміти, що подібні навчання для сухопутного компонента тривають не один місяць і продовжуються. Я думаю, що після продовження цього терміну буде продовження ще раз і ще. Фактично, рф та Білорусь продовжують тримати цей напрямок для такої напруги», – сказав Демченко.

За його словами, противник це робить для того, щоб українські сили оборони тримали на північному напрямку необхідну кількість сил та засобів і не перекидали їх на більш напружені ділянки, де ведуться повномасштабні бойові дії.

«Водночас створення ударного угруповання не відзначається зараз, але ворога не можна недооцінювати», – додав Демченко.

Нагадаємо, у січні в Білорусі знову продовжили військові навчання з рф.

У ГУР повідомили, скільки російських військових зараз на території Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: