Один з основних пропагандистських телеканалів рф заявив про своє закриття у Франції

Читать на русском
Раніше Франція заблокувала банківські рахунки пропагандистського російського каналу RT France в рамках дев'ятого пакета санкцій.
Ілюстративне фото

Сьогодні, 21 січня, пропагандистський телеканал країни-агресора RT France заявило про своє закриття у Франції після блокування рахунків.

Про це повідомляє саме російське видання у Telegram-каналі.

Хто з проросійських та кремлівських пропагандистів отримав підозру за злочини проти УкраїниЗ початку повномасштабної війни українські правоохоронці оголосили про підозру пропагандистам Кисельову, Симоньян, Красовському, Соловйову, Скабеєвій, Канделакі, Сергєйцеву. Більше – на інфографіці.

«Після п'яти років наполегливості правляча влада досягла своєї мети: закриття RT France. Під прикриттям 9-го пакету санкцій проти росії - який спрямований не проти нашого каналу, а проти нашого акціонера і материнської компанії - Генеральна дирекція казначейства вирішила заморозити банківські рахунки RT France, що унеможливлює продовження нашої діяльності», - йдеться в пресреліз телеканалу.

Нагадаємо, що Франція заблокувала банківські рахунки пропагандистського російського каналу RT France в рамках дев'ятого пакета санкцій. В росії пригрозили заходами у відповідь.

Раніше відомій пропагандистці рф Симоньян заборонили в’їзд до Вірменії.

Також МЗС України закликало Сербію не дозволяти мовлення росЗМІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: