Розпалювання геноциду: Кулеба закликав заборонити Russia Tuday по всьому світі

Читать на русском
Російський телеканал Russia Today має бути заборонений у всіх країнах через розпалювання геноциду.

Російський телеканал Russia Today має бути заборонений у всіх країнах через розпалювання геноциду – так, його директор мовлення Антон Кузнєцов-Красовський нещодавно закликав «топити та спалювати українських дітей».

Про це йдеться у повідомленні очільника МЗС України Дмитра Кулеби у Twitter.

За інформацією, Красовський в ефірі телеканалу заявив, що «Україна не має існувати, а українців, які чинять опір росії, слід розстрілювати».

«Уряди, які ще не заборонили RT, мають переглянути цей уривок. Це те, на чиїй стороні ви стоїте, якщо дозволяєте RT працювати у ваших країнах. Агресивне розпалювання геноциду (за це будемо судити цю людину), яка не має нічого спільного зі свободою слова. Заборонити RT у всьому світі!», - написав Кулеба.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив про те, що Україна працює над санкціями проти пропагандистів та лідерів думок росії.

Після того, як владимир путін запровадив «воєнний стан» в окупованих областях України, а також чотири рівні готовності в росії, пропагандисти отримали нову методичку з кремля. Воєнний стан ЗМІ пропонують порівнювати з пандемією коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: