Франція заблокувала рахунки пропагандистського каналу RT, в рф пригрозили відповіддю

Читать на русском
Франція заблокувала банківські рахунки пропагандистського російського каналу RT France в рамках дев'ятого пакета санкцій. В росії пригрозили заходами у відповідь.
Reuters

Франція заблокувала банківські рахунки пропагандистського російського каналу RT France в рамках дев'ятого пакета санкцій. В росії пригрозили заходами у відповідь.

Про це пише російське видання «TACC».

Відомо, що рахунки пропагандистів заблокували в рамках дев'ятого пакета санкцій. Це ставить під питання продовження роботи RT France. За словами шеф-редакторки телеканалу Ксенії Федорової вони, ймовірно, не зможуть виплачувати зарплати робітникам.

Варто зауважити, що співробітники RT побоюються, що їм буде складно знайти роботу через те, що їх вважають пропагандистами.

Хто з проросійських та кремлівських пропагандистів отримав підозру за злочини проти УкраїниЗ початку повномасштабної війни українські правоохоронці оголосили про підозру пропагандистам Кисельову, Симоньян, Красовському, Соловйову, Скабеєвій, Канделакі, Сергєйцеву. Більше – на інфографіці.

Тим часом в Кремлі погрожують заходами проти французьких ЗМІ.

«Блокування рахунків RT France призведе до заходів у відповідь щодо французьких ЗМІ в росії. Вони будуть такими, що їх запам'ятають, якщо влада Франції не перестане тероризувати російських журналістів», – заявили в МЗС країни-терориста.

Нагадаємо, в середині грудня ЄС офіційно погодив дев'ятий пакет санкцій проти росії. У Єврокомісії повідомляли, що до нього увійшло.

Додамо, що Україна розраховує на обмеження проти ядерної галузі росії, зокрема «Росатому», у десятому санкційному пакеті проти рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: