На Донбасі поранено відому кремлівську пропагандистку – відео

Читать на русском
Пропагандистка перебувала у Соледарі у складі групи російських воєнкорів, і вся група потрапила під обстріл.
Readovka

У п'ятницю, 20 січня, в Соледарі зазнала серйозного поранення воєнкор пропагандистського інтернет-видання Readovka Анастасія Єлсукова.

Про це повідомило саме видання, опублікувавши відповідне відео у Телеграмі.

Як повідомляється, у російської пропагандистки сильно пошкоджено коліно та стегно.

Фейкові перемоги: про «взяття» яких населених пунктів росіяни повідомляли кілька разівПо кілька разів росія повідомляла про захоплення Рубіжного, Пісків, Опитного, Мар'їнки та деяких інших населених пунктів. Більше – на інфографіці.

Єлсукова перебувала у Соледарі у складі групи російських воєнкорів, і вся група потрапила під обстріл. Найманці «Вагнера» доправили її до лікарні у Первомайську.

Відомо, що зрадниця Єлсукова почала висвітлювати російське вторгнення в Україну практично одразу після його початку. Сама вона є уродженкою окупованого ще 2014 року Луганська. Займалася створенням матеріалів про так званий «референдум» про приєднання захоплених територій до країни-агресора, а також про те, як нібито покращується життя в зруйнованих росіянами містах.

Нагадаємо, що кремль за «методичкою» знову намагається дискредитувати Україну в очах заходу.

Раніше «Слово і діло» підрахувало, скільки HIMARS «знищено» за версією російської пропаганди та скільки їх насправді у ЗСУ.

Також у РНБО розповіли, які фейки поширює рф після авіакатастрофи в Броварах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: