Кремль за «методичкою» знову намагається дискредитувати Україну в очах заходу – МЗС

Читать на русском
У росії всіма силами намагаються дискредитувати Україну в очах західних партнерів, аби послабити військову підтримку.

У росії всіма силами намагаються дискредитувати Україну в очах західних партнерів, розповідаючи про нібито «роздратування через корупцію» в країні, що зростає на Заході у зв'язку з постачанням озброєння.

Про це заявив спікер МЗС України Олег Ніколенко, коментуючи заяву прессекретаря президента росії Дмитра Пєскова.

Повний склад рекордного пакету військової допомоги від США: яку зброю отримає УкраїнаУкраїна серед іншого отримає 50 БМП, 100 БТР, 18 САУ, бронеавтомобілі, боєприпаси та багато іншого. Все це потрібно, щоб вигнати російських окупантів геть з української землі

«Класична теза за методикою російської пропаганди. У Кремлі не залишають спроб вбити клин у міжнародну підтримку нашої держави на тлі успішного протистояння агресії росії», – наголосив Ніколенко.

За словами спікера МЗС, раніше в Москві також активно намагалися дискредитувати військову допомогу Заходу, поширюючи фейки про її потрапляння до рук контрабандистів.

«Нічого у них не вийде. Як зазначив Дмитро Кулеба (міністр закордонних справ України - ред.), у 2023 році на нас чекає каскад хороших новин про надання і новітньої зброї, і нової фінансової допомоги. Наші іноземні партнери є рішучими як ніколи у забезпеченні перемоги України», – додав Ніколенко.

Нагадаємо, Кулеба анонсував, що Україна отримає всю необхідну військову допомогу від партнерів у 2023 році.

«Подарунки» у військовій допомозі також обіцяв і голова Міноборони Олексій Рєзніков.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: