Росія намагається створити двомільйонну армію – розвідка

Читать на русском
Українська розвідка підтверджує, що у рф вже активно йде підготовка до оголошення чергової хвилі мобілізації.

Українська воєнна розвідка з'ясувала, що росія шляхом кількох хвиль мобілізації намагається зібрати армію чисельністю до 2 мільйонів солдатів.

Про це повідомляє пресслужба ГУР.

Резніков назвав щоденні втрати України та росії на війніРезніков заявив, що щодня гинуть приблизно 500 чи 600 російських військових, тоді як Україна втрачає десяту частину цього.

«За оцінками воєнної розвідки України, масштаб мобілізаційних заходів, які проводить країна-агресор, свідчить про плани її керівництва створити армію чисельністю близько двох мільйонів осіб», – сказано в повідомленні.

У ГУР нагадали, що під час першої хвилі мобілізації до зс рф було призвано 300 тисяч осіб. Після нетривалої підготовки мобілізованих направляють у зону ведення бойових дій в Україні, зазначають у розвідці.

Воєнна розвідка України не виключає, що керівництво росії найближчими днями оголосить про проведення чергової хвилі мобілізації.

«До зс рф потраплять ще 500 тисяч росіян, що дозволить країні-терористу створити стратегічні резерви», – додали в ГУР.

Розвідка підтверджує, що в росії вже активно відбувається підготовка до оголошення чергової хвилі мобілізації. На законодавчому рівні вносяться зміни у закони рф, які регламентують проведення мобілізації. Також триває активна підготовка навчальних центрів.

Нагадаємо, за даними ГУР, у рф з 9 січня обмежили виїзд із країни військовозобов'язаним.

У кремлі закликали «не надавати значення чуткам» про мобілізацію в росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: