У росії обмежили виїзд із країни військовозобов'язаним – розвідка

Читать на русском
У росії з 9 січня обмежили виїзд із країни військовозобов'язаним, повідомляє українська розвідка. Раніше повідомлялося, що рф готує нову хвилю мобілізації.
Reuters

У росії з 9 січня обмежили виїзд із країни військовозобов'язаним, зокрема обмежено придатним до служби.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«У вас є тиждень»: Резніков заявив, що рф закриє кордони та розпочне нову мобілізаціюОлексій Резніков заявив, що в росії на початку 2023 року закриють кордони, оголосять військових стан та розпочнуть новую хвилю мобілізації.

Такий наказ російська ФСБ направила всім прикордонним управлінням росії. У наказі, за даними ГУР, йдеться: «З 9 січня 2023 з 00 годин 00 хвилин прикордонним управлінням фсб росії забезпечити обмеження виїзду за межі території російської федерації громадян, які мають висновок про готовність до воєнної служби з категорій «А», «Б» і «В».

Категорія «В», зазначають у розвідці, це обмежено придатні до військової служби громадяни. Призовників, що належать до цієї категорії, звільняють від призову у мирний час, звільняють від військових зборів та відносять до запасу.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що росія хоче мобілізувати ще 500 тисяч осіб упродовж січня-лютого 2023 року. Нова хвиля мобілізації може стартувати 15 січня.

У кремлі закликали «не звертати уваги» на такі «чутки».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: