У держдумі росії заявили, що передумов для нової хвилі мобілізації не буде ще «мінімум півроку»

Читать на русском
У російській держдумі заявили, що в країні зараз немає передумов до проведення другої хвилі мобілізації і не буде ще щонайменше шість місяців.

У росії немає передумов до проведення другої хвилі мобілізації як мінімум у найближчі шість місяців.

Про це заявив депутат комітету з оборони держдуми Андрій Гурулєв, передають російські ЗМІ.

Путін готує росіян до довгої війни і більше не намагається захистити їх від поганих новин з фронту – NYTПутін змінив тактику – він більше не намагається захистити росіян від війни, а хоче залучити у неї населення та підготувати до тривалого конфлікту.

«Для цього немає жодних передумов та умов. Навіть ті, кого мобілізували раніше, ще до кінця не введені у бій. Ну і наша промисловість має вийти на ті рубежі, коли вона зможе забезпечити чергову хвилю мобілізації. Моя думка полягає в тому, що протягом найближчих півроку це просто неефективно робити», — заявив Гурулєв.

Нагадаємо, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що в росії на початку 2023 року закриють кордони, оголосять воєнний стан і розпочнуть нову хвилю мобілізації.

За словами глави розвідки Кирила Буданова, чергова хвиля мобілізації може розпочатися з 5 січня. Але російське керівництво не обов'язково оголосить про це саме 5 числа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: