Енергетики розповіли про ситуацію зі світлом в Україні після нових ударів

Читать на русском
Попри ворожі обстріли, ситуація в енергосистемі України залишається контрольованою, аварійні відключення не застосовувалися.

Попри ворожі обстріли, ситуація в енергосистемі України залишається контрольованою, аварійні відключення не застосовувалися.

Про це повідомляє пресслужба Укренерго.

Як пережити блекаут українцям, яким потрібна медична допомога: МОЗ дало порадиПоради, як підготуватися до блекауту, якщо не буде можливості викликати швидку допомогу або піти до лікаря.

«Минула доба була складною для енергетиків. Після 11-ї масованої ракетної атаки 31 грудня, не досягнувши своєї глобальної мети - залишити українців на Новий рік без електроенергії, ворог майже одразу завдав наступного удару», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що в новорічну ніч енергосистема України зазнала вже 13-ї масованої атаки дронами.

«Енергетики роблять все можливе, щоб новорічне свято було зі світлом без обмежень. Додаткові обсяги електроенергії для побутових споживачів надані завдяки свідомій поведінці українського бізнесу та обмеженням роботи промисловості. Будь ласка, не забувайте про необхідність заощаджувати електроенергію!», - закликають у компанії.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони в ніч проти 1 грудня збили 45 ворожих дронів іранського виробництва «Shahed-131/136».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: