«Стабільність системи крихка»: Київ повернули до графіків відключення світла

Читать на русском
У Києві знову діють стабілізаційні графіки відключення світло. Водночас у YASNO заявили, що стабільність системи залишається крихкою.
Ілюстративне фотоФото – Getty Images

У Києві повернули стабілізаційні графіки відключення світла.

Про це повідомив гендиректор компанії YASNO Сергій Коваленко у Facebook.

За його словами, наразі стан електромереж у столиці залишається контрольованим.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

«Слід враховувати, що ця стабільність системи досить крихка, і на неї впливають не лише атаки, а й наше з вами споживання. Це вже чи не класична історія та тисячне моє прохання : не включайте до розетки відразу все, що є у квартирі», – зазначив він.

Коваленко додав, що не потрібно використовувати одночасно варильну поверхню або електроплиту, пральну машину, електродуховку, телевізор та чайник. В іншому випадку є ризик залишити без світла весь район.

Нагадаємо, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. В ОПУ повідомили, що всього вранці 29 грудня росіяни запустили по Україні понад 120 ракет.

Внаслідок ракетного удару по Києву вранці 29 грудня пошкоджено два приватні будинки в Дарницькому районі та промислове підприємство у Голосіївському районі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: