У Києві вдалося повернутись до графіків стабілізаційних відключень світла

Читать на русском
Відсьогодні, 30 грудня, Київ повертається до графіків стабілізаційних відключень та буде їх дотримуватися, якщо не буде нових атак.
Укрінформ

Відсьогодні, 30 грудня, Київ повертається до графіків стабілізаційних відключень та буде їх дотримуватися, якщо не буде нових атак.

Про це пише у Telegram-каналі ДТЕК.

Повернутись до графіків вдалося завдяки спільним зусиллям енергетиків у Києві.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

«Сьогодні повертаємось до графіків стабілізаційних відключень, що розміщені на сайті. Зможемо їх дотримуватись у разі, якщо не буде нових атак», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 29 грудня під удар потрапили Київ, Харків, Київська, Львівська, Одеська, Івано-Франківська та інші області. Як розповів міністр енергетики Герман Галущенко, пошкоджено об'єкти генерації та електромереж: найскладніша ситуація на заході країни (Львів був майже повністю знеструмлений), Одеському та Київському регіонах.

Станом на 30 грудня в енергосистемі дефіцит потужності знаходиться на тому ж рівні, що і до 10-ї масованої ракетної атаки росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: