Галущенко запевнив, що у новорічну ніч українці будуть зі світлом

Читать на русском
Завдяки відмінній роботі ППО та завчасним технічним заходам сьогодні, 31 грудня, вдалось уникнути серйозних ушкоджень енергосистеми України.

Після сьогоднішнього масованого ракетного обстрілу з боку країни-агресора росії вдалося уникнути серйозних ушкоджень енергосистеми України.

Про це міністр енергетики України Герман Галущенко повідомляє у Facebook.

«Завдяки відмінній роботі ППО та завчасним технічним заходам сьогодні, 31 грудня, вдалось уникнути серйозних ушкоджень енергосистеми України», - написав Галущенко.

Новорічні свята пройдуть без аварійних відключень світла, якщо не буде обстрілів – ШмигальЗа умови відсутності обстрілів з боку росії новорічні свята в Україні пройдуть без аварійних відключень електрики.

Керівник Міненерго зазначив, що енергетики нон-стоп працюють над відновленням енергопостачання.

«Це найскладніші Різдвяні свята і Новий рік за всю історію незалежної України. Ворог намагається зламати нас у будь-який спосіб. Проте попри плани агресора енергетики зроблять усе можливе і неможливе, щоб в новорічну ніч українці були зі світлом», - підкреслив міністр.

Нагадаємо, що енергетична система України попри російську ракетну атаку 31 грудня залишається стабільною. Відповідні служби працюють над ліквідацією наслідків.

Раніше ми повідомляли, що у Києві, Київській, Одеській, Харківській та Дніпропетровській областях запроваджено екстрені відключення світла.

Сьогодні, 31 грудня, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. Частина з них збила ППО.

У Києві пролунала серія потужних вибухів, у Солом'янському районі під удар потрапив готель. За даними мера, одна людина загинула та ще 7 поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: