Роблять все можливе: жителям столиці та Дніпропетровщини обіцяють світло на Новий рік

Читать на русском
Енергетики докладають максимум зусиль, щоб на Новий рік жителі столиці, Київської та Дніпропетровських областей були зі світлом.
kyiv.media

Енергетики докладають максимум зусиль, щоб на Новий рік жителі столиці, Київської та Дніпропетровських областей були зі світлом.

Про це повідомляє ДТЕК.

«Енергетики докладають максимум зусиль, щоб за рахунок суттєвого обмеження промисловості забезпечити жителів Києва, Київщини та Дніпропетровщини світлом у новорічну ніч, не застосовуючи графіки відключень», – йдеться в повідомленні.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

Однак енергетикам також потрібна допомога. Вони закликають розумно споживати електроенергію – користуватися енергоємними приладами по черзі, економно використовувати світло, вимикати прилади, якими не користуєтесь та світло в кімнатах, де ніхто не знаходиться.

«Ці прості кроки допоможуть зустріти новий рік зі світлом та знизити аварійність на електромережах», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 30 грудня Київ повернувся до графіків стабілізаційних відключень та буде їх дотримуватися, якщо не буде нових атак.

Раніше повідомляли, що енергосистема у плановому режимі відновлює роботу, продовжується набір потужності генерацією. Проте складною залишається ситуація у південному та східному регіонах України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: