РФ готує ще потужніші хвилі мобілізації – розвідка

Читать на русском
Російська влада готує суспільство до поразки у війні, але при цьому не планує припиняти мобілізацію.

Російська влада готує суспільство до поразки у війні, але при цьому не планує припиняти мобілізацію, навпаки, готуються ще нові хвилі. Під них можуть опинитися навіть 17-річні.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Путін став невдахою року за версією PoliticoУ Politico вважають, що мрія путіна про велику росію навряд чи здійсниться. Натомість вторгнення в Україну зробило рф країною третього сорту, нездатною перемогти противника, якого вона недооцінювала і зневажала.

«На тлі втрат у війні з Україною в росії готуються до майбутньої поразки своїх військ», - заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, мобілізація в росії не припиняється, а навпаки є ознаки, що в рф готуються «нові, потужніші хвилі, форми, способи, системи обліку».

«Йдеться вже і про 17-річних на окупованих українських територіях, яким не дають можливості уникнути мобілізації, потрапивши за кордон», – наголосив Юсов.

Представник ГУР пояснив, що ця війна торкнеться кожного громадянина росії, і вони повинні зрозуміти, що уникнути наслідків, «не скинувши режим і не відійшовши з окупованих територій», не вдасться.

Нагадаємо, у росії створюють єдину електронну базу даних військовозобов'язаних. Очікується, що у планах військкомів – надсилати росіянам повістки по смс чи соцмережах.

У кремлі повідомили, що нібито не обговорюють проведення другої хвилі мобілізації у рф. Але за рішення міноборони вони сказати не можуть.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: