У рф приховують причини загибелі своїх військових перед новою хвилею мобілізації – СБУ

Читать на русском
Командування армії росії приховує причини загибелі своїх військовослужбовців, щоб запобігти бунтам перед новою хвилею мобілізації.
Getty Images

Командування армії росії приховує причини загибелі своїх військовослужбовців, щоб запобігти бунтам перед новою хвилею мобілізації.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

СБУ перехопила телефону розмову російського військового щодо приховування російським командуванням причин загибелі мобілізованих перед новою хвилею мобілізації.

У розмові жінка розповідає мобілізованому чоловікові, якого відправили воювати на Донецький напрямок, про те, що мобілізовані повертаються додому у цинкових домовинах.

«Уже толпы мобилизованных домой обратно приезжают... В цинке. У нас в Сибири уже вообще до хр*на, чуть ли не каждый день пишут», – розповіла жінка.

Російське командування приховує причини загибелі «мобіків» перед новою хвилею мобілізаціїСлужба безпеки України

Російський загарбник вважає, що таким чином командування намагається мінімізувати суспільну паніку перед новою хвилею мобілізації, яку планують провести в грудні. Він додає, що військові настільки деморалізовані, що частина з них калічить себе та не доїжджає на фронт.

Нагадаємо, з території країни-агресора на тимчасово окуповану частину Херсонської області перекидаються силовики з метою проведення незаконного «призову» жителів регіону в армію російських загарбників. Відповідну «мобілізацію» Кремль планує провести у вже грудні.

Також повідомляли, що у росії африканських студентів вербують йти на війну проти України. Зокрема, кличуть у ПВК «Вагнера».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: