Зеленський назвав два варіанти закінчення війни з росією

Читать на русском
Зеленський попередив, що якщо Україна не вистоїть у війні з росією, конфлікт розповзеться на інші території чи навіть континенти.
Фото: Офіс президента України

Війна закінчиться, коли Україна переможе, або коли цього захоче росія. Але якщо Україна не витримає, то війна розповзеться на інші території чи навіть континенти.

Про це президент Володимир Зеленський сказав на саміті NYT DealBook.

Як розвиватиметься війна в Україні взимку: можливі сценаріїЯк узимку розвиватимуться бойові дії в Україні, чи продовжать ЗСУ контрнаступ, чи буде пауза у війні – усі можливі сценарії.

«Закінчиться (війна – ред.) тоді, коли ми переможемо або коли цього захоче російська федерація. Може так статися, що рф захоче тільки тоді, коли відчуватиме, що вона слабка, перебуває в ізоляції та в неї немає партнерів», – вважає Зеленський.

Тому, зазначив він, така важлива підтримка України з боку партнерів і всього вільного світу.

Зеленський також зазначив, що вартість цієї війни вимірюється насамперед життями українців, які воюють за свободу та демократію не лише у своїй країні, а й у всьому світі. «Бо якщо Україна не витримає, ця війна розповзеться на інші території і, може, навіть на інші континенти», – сказав президент.

Нагадаємо, глава української розвідки Кирило Буданов прогнозує, що остаточно війна завершиться до літа 2023 року.

Видання Insider розглянуло шість сценаріїв закінчення війни в Україні.

А як війна може розвиватися цієї зими, можна дізнатися з інфографіки «Слово і діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: