У Зеленського спрогнозували терміни визволення Криму та розповіли про оборону півострова

Читать на русском
Як вважають в ОПУ, Крим є дуже вразливим об'єктом для утримання в обороні - він вкрай вразливий та вкрай незручний.

Україна вже через півроку може повернути захоплений росією Крим, через те, що окупантам буде складно тримати оборону на півострові.

Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив в ефірі YouTube-каналу «Фейгін Live».

Як зазначив представник ОПУ, «ні марсіани, ні американці, ні американці з китайцями Крим не втримають, якщо все зробити правильно».

Зеленський про Крим: «Якщо хтось готовий запропонувати спосіб деокупації невійськовим шляхом, я лише за»Зеленський наголосив, що Україна має намір повернути всі свої території, інакше війну буде заморожено. Але якщо хтось має пропозицію, як повернути Крим невійськовим шляхом, Україна тільки за.

«Крим дуже вразливий об'єкт для утримання в обороні - вкрай вразливий та вкрай незручний. Там увесь цей Крим - це Кримський міст, який і так уже не дуже», - пояснив Арестович.

При цьому, на Заході нібито вкрай скептично ставляться до перспектив повернення Україною окупованих росією Криму і Донбасу військовим шляхом. Там вважають, що це буде кривава каша, і до того ж Україна може зіткнутися з проросійськими партизанами.

Нагадаємо, колишній командувач армією США в Європі генерал Бен Ходжес вважає, що Україна може деокупувати Крим протягом 2023 року.

Водночас, голова української розвідки Кирило Буданов прогнозує, що остаточно війна з росією повинна завершитися до початку літа 2023 року. І завершиться вона виходом на кордони 1991 року.

Президент Володимир Зеленський нещодавно сказав, що після перемоги планує відвідати український Крим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: