«Побачиш все на власні очі»: Зеленський запросив Маска приїхати в Україну

Читать на русском
Володимир Зеленський запросив Ілона Маска приїхати в Україну. Він закликав підприємця побачити наслідки російської агресії на власні очі.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський запросив американського підприємця та засновника SpaceX Ілона Маска відвідати Україну.

Про це він сказав під час звернення на The New York Times DealBook Summit.

«З самого початку повномасштабного вторгнення дійсно у нас був зв'язок, і у мене особисто, з Ілоном Маском. Для нас дуже важливо було, щоб ми не втратили суспільство, яке потрапило під окупацію», – розповів глава держави.

Жертва пропаганди чи профан у політиці: що Ілон Маск говорив і що зробив для УкраїниІлон Маск підірвав Twitter своїм планом щодо закінчення війни в Україні. Що мільярдер раніше говорив та чим допомагав Україні – на інфографіці.

За його словами, завдяки зв’язку та інтернету зберігалося життя. Зокрема, виплачувалися пенсії, зарплати тощо. Однак в один момент Маск почав змінювати свою точку зору.

«Я думаю, що чи хтось на нього впливає, або він якось так самостійно робить... Я завжди кажу абсолютно відверто: хочеш зрозуміти, що росія тут накоїла, – приїдь сюди в Україну і ти все це побачиш сам на власні очі, без просто слів. І тоді вже після цього скажеш, як треба закінчувати цю війну, хто її почав і коли можна це закінчити», – наголосив Зеленський.

Нагадаємо, що Ілон Маск запостив у Twitter опитування, в якому запропонував варіант миру між Україною та росією. На його думку, щоб припинити війну, «треба віддати Крим росії, а Україні не йти до НАТО».

Зеленський у відповідь зробив опитування: який Ілон Маск вам подобається більше – той, який підтримує росію чи Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: