Загроза повторних ракетних ударів: у КДВА звернулися до жителів столиці

Читать на русском
Мешканців столиці закликали довіряти лише офіційній інформації на тлі загрози нових ракетних ударів, оскільки росіяни намагаються посіяти паніку серед населення.

Мешканців столиці закликали довіряти лише офіційній інформації на тлі загрози нових ракетних ударів, оскільки росіяни намагаються посіяти паніку серед населення.

Про це йдеться у заяві начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка.

«Останні масовані ракетні обстріли мирних міст України та Києва у тому числі – це не лише знищення критичної інфраструктури. Рашисти атакують і в інформаційному просторі, аби нав'язати нам почуття «загрози за графіком». Але ми з вами давно усвідомили, що мир в Україні можливий лише після нашої перемоги! А тому знаємо, що обстріли можливі у будь-який час і де завгодно доти, доки триває війна», - зазначив він.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

За словами Попка, українські сили протиповітряної оборони перебувають у стані постійної бойової готовності до можливих ракетних ударів.

«Під час повітряної тривози дотримуйтесь правил безпеки і дотримуйтесь укриття. Довіряйте лише повідомленням з офіційних джерел», - наголосив чиновник.

Він додав, що мешканцям столиці необхідно зберігати спокій, оскільки паніка приносить користь лише ворогові.

Раніше військові розповіли, через що сьогодні оголошували масштабну повітряну тривогу.

Президент України Володимир Зеленський попереджав, що росія готує нові ракетні удари. У розвідці приблизно спрогнозували, коли можна очікувати на нову атаку армії Росії.

Напередодні до Чорного моря – вперше за кілька діб – вийшов російський носій ракет «Калібр».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: