У МВС попередили, що на нову ракетну атаку росіян можна чекати в будь-який момент

Читать на русском
У МВС закликали українців тримати павербанки зарядженими, підготувати запаси води та продуктів, вжити заходів для того, щоб нормально пережити можливий блекаут
Ілюстративне фотоAP Photo

Очікувати черговий російський ракетний терористичний акт можна в будь-який час, оскільки для підготовки терактів росіянам потрібні в середньому один-два тижні. Після 23 листопада минуло вже п'ять днів, тому варто бути готовими.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі Національного телемарафону.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

«Попередні тижні ми бачили, що для підготовки подібного масованого удару їм потрібно в середньому від 7 до 14 днів. Відсьогодні ми повинні бути готові до того, що в будь-який момент росіяни можуть почати масовану атаку» - зазначив він.

Денисенко закликав українців тримати павербанки зарядженими, підготувати запаси води та продуктів, вжити заходів для того, щоб нормально пережити можливий блекаут.

Нагадаємо, у Збройних силах України раніше зазначили, що не можна заздалегідь передбачити дату нового ракетного удару російської армії по Україні, але завжди потрібно бути готовими до нього.

Раніше глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що існує ймовірність нових ударів з боку російських окупантів і подальшого блекаута.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: