Зеленський закликав українців бути готовими до нових атак російських терористів

Читать на русском
Президент запевнив, що країна і сили оборони України готуються до майбутніх атак. Опрацьовуються будь-які сценарії - в тому числі із західними партнерами
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Україна повинна бути готова до нових терористичним атакам з боку росії, оскільки росіяни не заспокояться, поки у країни-терориста залишаються хоч якісь ракети.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні за підсумками 27 листопада.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

«Ми розуміємо, що терористи готують нові удари. Ми це точно знаємо. І поки у них є ракети, вони не заспокояться, на жаль. Але наша здатність допомагати один одному і піклуватися про тих, кому найскладніше, – про літніх людей, про сім'ї з дітьми, про тих, у кого війна забрала і будинок, і рідних... Наша взаємодопомога є одним з елементів захисту від терору і є нашою силою» - зазначив він.

Президент запевнив, що країна і сили оборони України готуються до майбутніх атак. Опрацьовуються будь-які сценарії - в тому числі із західними партнерами.

«І має бути готова наша з вами єдність. Тому, будь ласка, не залишайте без допомоги всіх тих, кому можете допомогти. І, будь ласка, на тижні враховуйте сигнали повітряної тривоги. Всі разом і допомагаючи один одному ми пройдемо і цей виклик війни – цю зиму, це спроба росії використовувати холод проти людей» - додав він.

Робимо і будемо робити усе можливе, щоб зміцнити нашу оборону. Звернення ПрезидентаОфіс Президента України

Нагадаємо, у ЗСУ зазначили, що заздалегідь передбачити дату нового ракетного удару російської армії по Україні неможливо, але завжди потрібно бути готовими до нього. Не виключено, що наступного тижня послідує чергова ракетна атака.

Раніше глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що існує ймовірність нових ударів з боку російських окупантів та подальшого блекауту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: