ЗСУ вразили систему управління росіян на півдні та знищили 50 загарбників

Читать на русском
ЗСУ 10 листопада на півдні знищили 50 окупантів, ворожу техніку, а також вразили систему управління та логістику росіян.
Ілюстративне фотоФото – ОК Південь

У четвер, 10 листопада, бійці ЗСУ на південному напрямку двічі вдарили по російським окупантам авіацією, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 50 завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що українські захисники вразили місця дислокації ворожих сил та техніки. Також нищили логістику та систему управління противника.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

Протягом бойового дня вдалося ліквідувати 50 окупантів, ще двох взяли у полон. Крім того, знищили розвідувальник безпілотник типу «Орлан-10», 3 танки, самохідну гаубицю «Мста-С» та 11 одиниць іншої авто-бронетехніки.

Нагадаємо, за 9 листопада вбито приблизно 740 російських окупантів, найбільших втрат ворог зазнав на Лиманському та Авдіївському напрямках. Загальні втрати армії рф становлять 78 тисяч 690 військовослужбовців.

За словами Володимира Зеленського, втрати серед особового складу російської армії з початку вторгнення вдесятеро перевищують втрати українських військ. Одна з причин – командування рф використовує солдатів як «гарматне м'ясо».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: