Резніков розкрив, скільки часу потрібно на вихід окупантів із Херсона

Читать на русском
Олексій Резніков зазначив, що на вихід із Херсону російським загарбникам знадобиться щонайменше тиждень.
Олексій РезніковФото – Армія Inform

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що російським окупантам знадобиться щонайменше тиждень для виходу із Херсона.

Про це він сказав у коментарі Reuters.

«Не так просто вивести ці війська з Херсона за один чи два дні. Як мінімум, це займе один тиждень», – зазначив міністр.

На півдні ЗСУ звільнили вже 41 населений пункт – ЗеленськийВолодимир Зеленский підтвердив, що ЗСУ деокупували низку населених пунктів на Херсонщині та Миколаївщині. За його словами, на півдні таких вже 41.

За його словами, на Херсонщині перебувають близько 40 тисяч російських загарбників. Зокрема, у самому обласному центрі, його передмісті та на правому березі Дніпра.

Крім того, можливий підрив Каховської ГЕС росіянами Резніков назвав поганою ідеєю. Підрив дамби призведе до затоплення територій, які контролюються росіянами, а також перекриє доступ до прісної води в окупованому Криму.

Нагадаємо, 9 листопада стало відомо, що росія збирається відвести свої війська з Херсона та «зайняти оборону лівим берегом річки Дніпро в Херсонській області»

Більшість російських окупантів, яких перемістили на правий берег Дніпра у Херсонській області, все ще перебувають там. Їх близько 20 тисяч.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: