У Миколаєві спеціальні екіпажі полюють на іранські дрони-камікадзе

Читать на русском
У Миколаєві створили спеціальні екіпажі, які полюють на дрони-камікадзе іранського виробництва.
Ілюстративне фотоФото – Getty Images

У Миколаєві створили спеціальні екіпажі, які полюють на ворожі дрони-камікадзе.

Про це повідомив пресофіцер Миколаївської обласної військової адміністрації Дмитро Плетенчук в ефірі інформаційного телемарафону.

За його словами, російські загарбники вже зрозуміли, що дрони не можуть пролетіти через місто. Тому його облітають, якщо ціль знаходиться далі.

Постачальник дронів для росії з посольством у Києві: як розвивалися дипвідносини України та ІрануВід торговельного партнерства до катастрофи літака МАУ та постачання дронів для вбивства українців – як розвивалися відносини України та Ірану.

Однак ударні безпілотники іранського виробництва українські захисники все одно зустрічають та знищують.

«Результат протидії дронам зараз досягає чи не 100%. Так, іноді ще долітають. Але для того, щоб вдарити одним чи двома дронами, вони випускають 15-20», – зауважив Плетенчук.

Нагадаємо, після категоричних заперечень Іран уперше визнав, що вони передавали росії безпілотники. Однак стверджують, що це відбулося до початку повномасштабної війни рф проти України.

Іран у четвер, 3 листопада, міг направити до Москви транспортний літак, на борту якого могла перебувати нова партія дронів-камікадзе.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: