Навчені довіряти лише фактам: Україна відреагувала на визнання Іраном поставок дронів рф

Читать на русском
Україна продовжить вживати максимально жорсткі заходи, аби унеможливити використання росією іранської зброї.
Укрінформ

Україна продовжить вживати максимально жорсткі заходи, аби унеможливити використання росією іранської зброї.

Про це заявив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у Facebook.

Він зазначив, що раніше Іран всіляко спростовував постачання озброєння росії, яке вона використовує у війні, та сьогодні іранський міністр принагідно поширив інсинуації про начебто відмову української сторони від зустрічі з іранськими експертами під тиском західних партнерів.

«Україна навчена довіряти лише фактам. Тому МЗС на чолі з Дмитром Кулебою, а також в тісній координації з українськими причетними відомствами, продовжуватиме вживати максимально жорстких заходів, аби унеможливити використання росією іранської зброї задля вбивств українців та знищення нашої критичної інфраструктури», – йдеться у дописі Ніколенка.

Постачальник дронів для росії з посольством у Києві: як розвивалися дипвідносини України та ІрануВід торговельного партнерства до катастрофи літака МАУ та постачання дронів для вбивства українців – як розвивалися відносини України та Ірану.

Речник наголосив, в Тегерані мають усвідомлювати, що наслідки співучасті в злочинах агресії росії проти України будуть набагато масштабнішими, аніж вигода від підтримки терористів.

Нагадаємо, після категоричних заперечень Іран уперше визнав, що вони передавали росії безпілотники. Однак стверджують, що це відбулося до початку повномасштабної війни рф проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: