Іран використовує залежність рф від поставок дронів-камікадзе – ISW

Читать на русском
Іран використовує залежність росії від поставок дронів-камікадзе для того, щоб просити про допомогу у реалізації ядерної програми.
Дрони-камікадзеФото – скріншот

Іран вже почав використовувати залежність росії від поставок дронів-камікадзе їхнього виробництва для власних цілей.

Про це повідомляє американський Інститут вивчення вивчення (ISW).

Зазначається, що росія має проблеми з виснаженням власного арсеналу високоточних боєприпасів. Саме тому країна-агресор закуповує системи озброєння іранського виробництва.

Постачальник дронів для росії з посольством у Києві: як розвивалися дипвідносини України та ІрануВід торговельного партнерства до катастрофи літака МАУ та постачання дронів для вбивства українців – як розвивалися відносини України та Ірану.

На думку аналітиків, Іран користується такою зележністю рф, щоб потім звернутися за допомогою у реалізації своєї ядерної програми.

«Прохання про допомогу в ядерній сфері і визнання поставок безпілотників - обидва є показниками того, що офіційні особи Ірану, ймовірно, мають намір чіткіше визначити двосторонні відносини в галузі безпеки з росією, у яких вони будуть рівноправними партнерами», – наголошують у звіті.

Нагадаємо, Іран шукає допомоги росії для підтримки своєї ядерної програми. Тегеран звертався за допомогою у придбанні додаткових ядерних матеріалів та у виготовленні ядерного палива.

Також після категоричних заперечень Іран уперше визнав, що вони передавали росії безпілотники. Однак стверджують, що це відбулося до початку повномасштабної війни рф проти України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: