Де сьогодні відключатимуть електрику – дані «Укренерго»

Читать на русском
Відключення електроенергії сьогодні можливі у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях.

Для усунення наслідків атак росіян сьогодні, 1 листопада, будуть відключення електропостачання всіх категорій споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях.

Про це повідомляє «Укренерго».

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Для усунення наслідків атак терорашистів сьогодні, у вівторок 1 листопада, з 06:00 Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання всіх категорій споживачів у Центральному (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) та Північному (Сумська, Харківська та Полтавська області) регіонах країн», – заявили в компанії.

Обмеження споживання, зазначили в «Укренерго», потрібні, щоб зменшити навантаження на мережі, підтримати стійке балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були пошкоджені обстрілами.

Нагадаємо, окупанти 31 жовтня завдали масованих ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України. За інформацією прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, ракетами та дронами було пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури у 10 регіонах.

Після цього по всій Україні запровадили екстрені відключення електроенергії.

Крім того, розроблено нові графіки відключення світла у Києві. Упродовж дня мешканці столиці можуть залишатися без електропостачання до 12 годин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: