Єврокомісар з енергетики відвідала Київ

Читать на русском
Єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон відвідала столицю України для того, аби допомогти збільшити підтримку енергетичного сектору.

Єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон відвідала столицю України для того, аби допомогти збільшити підтримку енергетичного сектору на тлі війни з росією та обстрілами критичної інфраструктури.

Про це повідомила Сімсон у Twitter.

«Я сьогодні у Києві, щоб допомогти збільшити підтримку енергетичного сектору України. Українська енергетична інфраструктура зазнає цілеспрямованої атаки з боку росії - жорстока та нелюдська тактика, аби викликати людські страждання з наближенням зими», - написала вона.

Хто зі світових лідерів приїжджав до України за час повномасштабної війниПрезиденти та прем'єри яких країн приїжджали до України за час повномасштабної війни з росією – на інфографіці.

Сімсон додала, що Євросоюз готовий допомагати Україні, допоки вона не переможе.

Раніше в ОВА повідомили про те, що мешканців Київщини можуть тимчасово переселити до інших регіонів, якщо ситуація з електроенергією стане критичною.

Нагадаємо, внаслідок ранкової атаки росії пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури, більшість із яких енергетичні. Нині у семи областях жителі частково без світла.

Сили ППО збили над Україною 44 із понад півсотні російських крилатих ракет.

У Києві внаслідок ракетного удару російських окупантів пошкоджено енергетичний об'єкт, який живить близько 350 тисяч квартир. Наразі 80% Києва залишається без водопостачання.

Учора в Києві запровадили нові графіки відключень та попередили, що світла може не бути до 12 години на добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: