Жителів Київщини можуть тимчасово переселити до інших регіонів – Кулеба

Читать на русском
Жителів Київщини можуть тимчасово переселити в інші регіони, якщо ситуація з електроенергією стане критичною.

Жителів Київщини можуть тимчасово переселити до інших регіонів, якщо ситуація з електроенергією стане критичною.

Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в ефірі телемарафону.

«Якщо ми зрозуміємо, що інфраструктура настільки пошкоджена, що ситуацію не вдасться вирішити швидко, є план, як тимчасово перевезти людей до регіонів, де ситуація стабільніша», - сказав він.

У Києві пошкоджено енергетичний об'єкт, що живить близько 350 тисяч квартирУ Києві ракетним ударом пошкоджено енергетичний об'єкт, який живить близько 350 тисяч квартир. На місці вже працюють енергетики та екстрені служби.

«Наразі все спокійно, ми не проводимо евакуацію, жодних дій із цього приводу не планується найближчим часом. Усі знаходяться на своїх місцях, ситуація контрольована», - наголосив очільник ОВА.

За його словами, у кожному органі самоврядування та населеному пункті є певні місця для евакуації. Якщо ситуація стане критичною, у цих місцях збиратимуться люди, а органи самоврядування разом із спеціальними службами надаватимуть транспортні засоби, щоб їх евакуювати.

«Це все проходитиме організовано. Наразі немає причин, щоб це робити та планувати», - додав він.

Нагадаємо, внаслідок ранкової атаки росії пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури, більшість із яких енергетичні. Нині у семи областях жителі частково без світла.

Сили ППО збили над Україною 44 із понад півсотні російських крилатих ракет.

У Києві внаслідок ракетного удару російських окупантів пошкоджено енергетичний об'єкт, який живить близько 350 тисяч квартир. Наразі 80% Києва залишається без водопостачання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: