На Рівненщині стабілізували енергетичні системи, які постраждали від обстрілів

Читать на русском
У Рівненській області стабілізували роботу енергетичних систем. Відтепер електроенергію подаватимуть населенню без обмежень.
Фото nrg.ua

У Рівненській області стабілізували роботу енергетичних систем. Відтепер електроенергію подаватимуть населенню без обмежень.

Про це в Telegram написав начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Нам вдалося стабілізувати енергетичні системи Рівненщини. Це означає, що анонсовані на вихідні планові відключення електроенергії – відміняються. Рівнеобленерго подаватиме її населенню без обмежень», – йдеться в повідомленні.

Наразі подача електроенергії відбуватиметься в тестовому режимі упродовж двох днів. Після чого проаналізують, чи вдається забезпечити стабільне енергопостачання в області надалі. Голова ОВА застеріг, що можливість незапланованих аварійних відключень все ж зберігається.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Не забувайте про ощадливе використання електроенергії. І дякую кожному, хто дослухався і в цей складний період використовував її економно», – додав Коваль.

Нагадаємо, окупанти завдали ракетного удару по енергетичному об'єкті на Рівненщині 22 жовтня.

Напередодні повідомлялося, що для мешканців Києва та області запровадять більш тривалі відключення електроенергії. Мер міста Віталій Кличко зазначив, що перебої з електроенергією та вимушені відключення у Києві планується усунути за два-три тижні. Однак за умови, що не буде нових атак рф на об'єкти енергетики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: