У Зеленського відповіли на заяви Лаврова стосовно переговорів з рф

Читать на русском
Згідно зі словами радника керівника Офісу президента, у росії немає опції повернутися у січень.
Українська правда

Країна-агресор втратила можливість на мирні переговори з цивілізованим світом. Єдина опція, яка її чекає, - це трибунал, на якому агресори мають понести відповідальність за розв'язання війни проти України.

Про це радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомляє у Twitter.

«Суб’єктам із рф час зрозуміти: у них вже немає опції «Повернутися назад, у січень 2022-го». І переговорів із США та місця за цивілізованим столом для них теж немає. Є лише геноцид в Україні, війна, яку вони мають програти, і трибунал, на якому отримають свої пожиттєві терміни», - написав він.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

Нагадаємо, що раніше міністр закордонних справ росії Сергій Лавров заявив, що путін все ще готовий до переговорів щодо України із Заходом, якщо він звертатиметься до РФ «з реалістичними пропозиціями».

Згодом в МЗС України відреагували на заяви Лаврова, зазначивши, що єдиною реалістичною пропозицією росії щодо України має бути негайне припинення війни та виведення окупаційних військ.

Раніше Володимир Зеленський відповів на заклики щодо переговорів з росією. За його словами, держава-терорист не хоче миру. Він додав, що переговори не зможуть подолати російський терор, а також заявив, що терористів лише знешкоджують.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: