Путін готовий провести переговори із Заходом, однак за однієї умови – Лавров

Читать на русском
Володимир путін  готовий до переговорів із Заходом щодо України. Проте для цього у нього є одна умова.
Reuters

Володимир путін готовий до переговорів із Заходом щодо України. Проте для цього у нього є одна умова.

Про це заявив глава МЗС рф Сергій Лавров, передають пропагандистські видання, зокрема «РИА Новости»

Росія готова говорити із Заходом, якщо партнери звертатимуться «з реалістичними пропозиціями». У кремлі сподіваються, що під час перемовин західні партнери запропонують підходи, які врахують інтереси та безпеку рф.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Ми завжди готові вислухати наших західних колег, якщо вони звернуться з черговим проханням організувати розмову. Сподіваюся, що, крім відтворення в контактах по лінії дипломатичних відомств і по інших каналах того, що вони публічно в пропагандистському запалі кажуть, нам зможуть запропонувати якісь серйозні підходи, які сприятимуть розрядці напруженості й повністю враховуватимуть інтереси Російської Федерації та її безпеки», – зазначив Лавров.

Він також додав, що чим довше Захід тягне із переговорами, тим складніше сторонам буде домовитись.

Раніше Володимир Зеленський відповів на заклики щодо переговорів з росією. За його словами, держава-терорист не хоче миру. Він додав, що переговори не зможуть подолати російський терор, а також заявив, що терористів лише знешкоджують.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: