Медведєв запропонував Україні визнати ультиматуми рф, щоб «зі світлом налагодилося» – в ОПУ відповіли

Читать на русском
Медведєв фактично офіційно зізнався у державному тероризмі, сказав Михайло Подоляк у відповідь на заяву російського політика про удари по енергосистемі України.

Експрезидент і експрем'єр-міністр рф Дмитро Медведєв заявив, що росія продовжуватиме знищувати енергосистему України до виконання її ультиматумів.

Він написав про це у своєму ТГ-каналі.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Покупка київським режимом електроенергії у Словаччині призведе до подальшого зростання цін на енергоносії як для європейців, так і для українців, але не дасть бажаної стабільності у роботі енергосистеми України. Шлях до стабільності енергопостачання інший. Треба визнати правомірність вимог росії у рамках СВО та її результати, які відображені в нашій Конституції. І тоді зі світлом налагодиться…», – написав Медведєв.

В Офісі президента відреагували на його заяву: Михайло Подоляк сказав, що Медведєв фактично офіційно зізнався у державному тероризмі.

«Кремль вустами Медведєва прямо заявив: ми знищуватимемо енергосистему і тероризуватимемо мільйони людей, поки Україна не погодиться на капітуляцію. Практично офіційне визнання у тероризмі на державному рівні. Про які переговори тут можна говорити? З ким?», – написав Подоляк у Twitter.

Нагадаємо, за даними Офісу генпрокурора, з початку повномасштабної війни росія здійснила 85 атак на об'єкти електроенергетики України.

Проте, як писало видання Washington Post, за останні сто років терористичні бомбардування міст нікому не допомогли виграти війну.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні зазначив, що незважаючи на удари росіян по енергосистемі, українці пройдуть цю темряву мужньо та гідно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: