«Обмовка по Фрейду»: у Зеленського відреагували на заяви путіна

Читать на русском
Будь-яку промову лідера країни-агресора володимира путіна можна загалом охарактеризувати як «обмовку по Фрейду».

Будь-яку промову лідера країни-агресора володимира путіна можна загалом охарактеризувати як «обмовку по Фрейду».

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

«Будь-яка промова путіна укладається у два слова: «по Фрейду». Людина, яка вторглася в чужу країну, анексувала території та влаштовує геноцид - звинувачує когось... у порушенні міжнародного права та суверенітету інших країн? Одна правда: хто посіяв вітер – пожне бурю. Буря настає», - написав Подоляк.

«Брудна бомба» роспропаганди: навіщо рф хоче звинуватити Україну у використанні зброї масового ураженняПро те, чому росія гарячково намагається звинуватити Україну в спробі застосування зброї масового ураження, брудної бомби – в матеріалі Слово і діло

Зазначимо, сьогодні президент рф володимир путін виступив на Валдайському форумі. Зокрема, він негативно відповів на запитання, чи не має відчуття недооцінки противника на війні в Україні. Крім того, він заявив, що, як і раніше, вважає єдиним російський та український народ.

Також Володимир Путін запевнив, що нібито «росія не потрібен ядерний удар по Україні, сенсу немає – ні політичного, ні військового». Водночас він зазначив, що доки ядерна зброя існує, завжди буде небезпека її застосування. Також путін уточнив, що нібито лише натякав на можливий ядерний удар.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: