Ердоган заявив, що помітив «пом'якшення позиції» путіна щодо питання з Україною

Читать на русском
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган вважає, що у володимира путіна спостерігається пом'якшення позиції щодо діалогу з Україною.
Фото: Flickr

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган вважає, що у президента рф володимира путіна спостерігається «пом'якшення позиції у питанні діалогу з Україною». Такий висновок він зробив після останньої розмови з ним.

Про це пише видання Anadolu.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Туреччина не втрачає надії на діалог між лідерами росії та України. Обидві сторони сьогодні зазнають тяжких втрат. Впевнений, що у сторони, яка програла, миру не буде», – сказав Ердоган.

Він також заявив, що за підсумками останнього спілкування з президентом росії володимиром путіним у нього склалося враження про пом'якшення позиції російського лідера в питанні діалогу з Україною, ніж раніше.

За словами президента Туреччини, він має намір провести телефонні розмови із Зеленським та путіним.

«Найближчими днями за підсумками телефонних розмов із путіним та Зеленським, зрозуміємо, як далеко зможемо просунутися. Напередодні я спілкувався із Зеленським. Я відчув у його промові відсутність перешкоди та готовність до вирішення цього питання. Ми не втрачаємо надії», – сказав Ердоган.

Нагадаємо, у серпні Ердоган вкотре заявив про намір організувати зустріч Зеленського та путіна.

Напередодні президент Туреччини повідомив, що Україна та росія домовилися про обмін 200 військовополонених.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: