Путін намагається уникнути відповідальності за невдачі на війні – британська розвідка

Читать на русском
Влада кремля перебуває під суспільним тиском через війну проти України, відповідальність намагаються перекласти на регіональну владу.

Влада кремля перебуває під суспільним тиском через війну проти України, відповідальність намагаються перекласти на регіональну владу.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії в Twitter.

За інформацією британської розвідки, 24 жовтня 2022 року прем'єр-міністр росії Михайло Мішустін заявив, що мер москви Сергій Собянін координуватиме «розробку заходів безпеки» в регіонах росії. Це відбулось згідно із указом президента росії володимир путіна щодо запровадження «нового режиму рівнів небезпеки».

Війна в Україні: як здійснюються прогнози керівника ГУР Кирила БудановаЯк збуваються прогнози щодо війни в Україні, озвучені керівником розвідки Кирилом Будановим – на інфографіці.

Британські розвідники вважають, що цей захід, ймовірно, призведе до більш тісної взаємодії губернаторів із системою національної безпеки росії.

«Широка участь регіональних чиновників, ймовірно, принаймні частково спрямована на те, щоб відвернути громадськість від критики національного керівництва. Кремль дотримувався аналогічного підходу під час кризи COVID-19. Проте кремлю, ймовірно, буде важче ізолювати російське суспільство від наслідків «спеціальної військової операції» в Україні», – йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Раніше очільник української розвідки повідомив, що росія посилює Херсон новобранцями, їх використовують як «гарматне м'ясо».

Також ЗМІ писали про те, що директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс на початку жовтня відвідав Україну та зустрівся з Володимиром Зеленським.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: