Зеленський розповів, якою має бути відповідь світу у разі російського удару по Банковій

Читать на русском
Згідно з його словами, світ повинен відповідати. І тут не важливо чи Україна - країна НАТО, чи не країна НАТО.
Офіс президента

Президент Володимир Зеленський зазначив, що світ має відповідати на ядерний шантаж росії, а також погрози атакувати «центри прийняття рішень» в Україні, незалежно від того, знаходиться Україна в НАТО чи ні.

Про це український лідер повідомляє в інтерв’ю канадським телеканалам CTV та CBC.

«Що стосується використання ядерної зброї. Я наведу приклад. Ми зараз сидимо і чуємо постійні заклики, що росія повинна ударити по «центру прийняття рішень», - пояснив Зеленський.

ІДІЛ з ядерною зброєю: чи можна вважати росію повноцінною терористичною організацієюПро те, які існують критерії приналежності до терористів і наскільки їм відповідає росія – в матеріалі Слово і діло

Згідно з його словами, світ повинен відповідати. І тут не важливо чи Україна - країна НАТО, чи не країна НАТО.

«Сьогодні в Європі на Європейському континенті нікому не дозволено шантажувати як терорист. Якщо меседж звучить, що буде удар по «центру прийняття рішень», то відповідь світу повинна бути наступна: Дивись, якщо ти удариш по Банковій, то буде удар туди, де ти знаходишся. Якщо ти так зробиш, то ти повинен знати, що через секунду буде удар по «центру прийняття рішень» в тебе, в твоїй державі. Це ніякий не шантаж», - підсумував президент.

Зеленський підкреслив, що Україна живе з таким сусідом, «який, окрім сили, нічого не розуміє».

Раніше Зеленський заявив, що до Ірану немає довіри після збиття Boeing 737 та дронів для росії.

Нагадаємо, Зеленський розповів, скільки ракет росіяни запустили по Україні за добу, 22 жовтня.

Окрім цього, росія з березня тероризує Україну та весь світ, обстрілюючи Запорізьку АЕС, що загрожує масштабною катастрофою. На інфографіці «Слово і діло» можна побачити динаміку обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: