«Розв'язали руки»: у держдумі рф знову погрожують Україні ударами по центрах прийняття рішень

Читать на русском
У держдумі росії заявили, що після удару ЗСУ по бурових вежах у Чорному морі, у них нібито розв'язані руки і вони будуть бити у відповідь по центрах прийняття рішень в Україні.

Депутат держдуми росії від анексованого Криму Михайло Шеремет заявив, що удар Збройних сил України по бурових вежах у Чорному морі «розв'язав рф руки», і незабаром будуть «завдані удари у відповідь по центрах прийняття рішень».

Про це повідомляє пропагандистське видання РИА Новости.

Путін пригрозив новими ударами по Україні через західні поставки зброї: «Туди, куди ще не бив»Путін заявив, що завдаватиме нових ударів по території України, якщо Україна отримає ракети далекої дії.

«Була здійснена атака на об'єкти цивільної інфраструктури, тим самим розв'язавши нам руки. Нехай чекають на відповідь. Кінець тих, хто ухвалював рішення про атаку наших бурових платформ, буде сумний. Найближчим часом буде завдано ударів у відповідь по центрах прийняття рішень. Відповідь буде вичерпною, після якої вони не швидко оправляться», – заявив Шеремет.

Крім того, відповідальність, за його словами, понесуть і «західні країни, якщо підтвердиться, що удару було завдано з поставленої ними зброї».

Нагадаємо, за непідтвердженою Міністерством оборони України інформацією, українські військові сьогодні завдали удару по бурових платформах у Чорному морі, які росіяни захопили у 2014 році після анексії Криму.

Минулого разу ударами по центрах ухвалення рішень погрожував Дмитро Медведєв після того, як США оголосили про передачу Україні реактивних систем залпового вогню HIMARS.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: