У Євросоюзі відреагували на ядерний шантаж путіна

Читать на русском
Лідер країни-агресора володимир путін під час ранкової промови вкотре вдався до ядерного шантажу - потрібно посилити тиск на диктатора.

Лідер країни-агресора володимир путін під час ранкової промови вкотре вдався до ядерного шантажу. У зв'язку із цим ЄС закликає ще сильніше тиснути на президента рф через його «ядерну авантюру».

Про це заявив речник Європейської комісії із зовнішньої політики Пітера Стано, пише видання Reuters.

У росії почалася мобілізація: як соцмережі реагують на рішення путінаРеакцію соцмереж на оголошення путіним мобілізації в росії – дивіться в добірці Слово і діло.

За словами речника ЄК, російський диктатор грає в ядерну азартну гру та продовжує використовувати ядерний шантаж як частину свого терору.

«Путін грає у ядерну азартну гру. Він використовує ядерний елемент як частину свого арсеналу терору, це є неприйнятним», – заявив Стано.

Також у ЄС запевнили, що міжнародне суспільство не визнає фіктивних «референдумів», які москва оголосила на тимчасово окупованих територіях України.

Нагадаємо, вранці в середу, 21 вересня, путін таки виступив із відеозверненням, анонсованим ще вчора. Під час виступу він заявив, що у рф буде часткова мобілізація. Також диктатор рф сказав, що «при загрозі своїй територіальній цілісності росія використовує всі наявні засоби, це не блеф».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: