НАБУ провело обшуки у заступників двох міністрів – ЗМІ

Читать на русском
НАБУ провело розшуки у заступників міністрів агрополітики та економіки, а також у радниці голови Офісу президента.
Ілюстративне фотоФото – facebook.com/nabu.gov.ua

Національне антикорупційне бюро України провело обшуки у заступників міністрів агрополітики й економіки.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела.

У виданні зазначили, що йдеться саме про першого заступника міністра аграрної політики та продовольства Тараса Висоцького та заступника міністра економіки Олександра Грибана. Крім того, обшуки провели і у радниці голови Офісу президента Олени Симоненко.

Найбільші хабарі: хто брав, за що давали та чим закінчилися кримінальні справиНе тільки Холодницькому та Ситнику пропонували мільйонні хабарі. За які вигоди високопосадовців намагались випробовувати великими грошима? Хто взяв, а хто не спокусився?

За даними джерел, слідчі дії провели у середу та четвер, 19-20 жовтня. Це відбулося у рамках розслідування зловживань, пов’язаних із розподілом гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, колишньому нардепу і забудовнику Максиму Микитасю повідомили про підозру в пропозиції надання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі (22 млн євро за можливість будувати метро в місті Дніпро. Його арештували з альтернативою застави в 260 млн грн.

Також Вищий антикорупційний суд відпустив під 744 300 грн застави адвоката Євгена Руднєва. Йому НАБУ і САП відводить роль посередника в одержанні неправомірної вигоди заступником начальника Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Сумській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: