Російські спецслужби можуть готувати теракти проти власного населення – розвідка

Читать на русском

У росії серед населення поширюють пам'ятки, в яких звинувачують українські спецслужби у плануванні терактів. Так можуть готувати ґрунт для проведення провокацій із подальшим звинуваченням України.

Російські спецслужби можуть готувати провокації проти власного населення, аби звинуватити у цьому Україну.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

За інформацією розвідки, військкомати в росії поширюють «пам'ятки» серед місцевих жителів, в яких звинувачують українські спецслужби у плануванні та проведенні терактів проти мирного населення.

«Начебто «диверсанти» викладають на дорогах, лавках і в кущах заміновані телефони, гаманці, планшети. І що подібним чином можуть бути заміновані навіть дитячі речі. Ця «страшилка» – дзеркальне відображення реальних дій рашистів на тимчасово окупованих територіях України. Після звільнення там справді масово залишались різноманітні заміновані предмети, побутові прилади і дитячі іграшки, які призводили до каліцтв і навіть смертей мирного населення. Імовірно російські спецслужби таким чином готують підґрунтя для проведення провокацій з подальшим звинуваченням України», – вважають у ГУР.

Нагадаємо, 19 жовтня, президент росії володимир путін вирішив ввести «воєнний стан» в окупованих Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях України.

В Офісі президента та РНБО вважають, що так росія хоче легалізувати мародерство та готується до масової депортації населення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: