В ОПУ відреагували на введення путіним «воєнного стану» в окупованих областях

Читать на русском
Введення президентом рф так званого воєнного стану на окупованих територіях України це, перш за все, псевдолегалізація мародерства. На плани ЗСУ рішення ніяк не вплине.
фото ОПУ

Ведення президентом рф «воєнного стану» на тимчасово окупованих територіях України це, перш за все, псевдолегалізація мародерства. На плани та дії ЗСУ рішення ніяк не вплине.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

Спецтрибунал для путіна: чи вийде засудити президента росії та росіян за воєнні злочиниІснує міжнародний механізм, який вже був успішно застосований у світовій історії – коли потрібно було позбавити влади та притягнути до суду військового злочинця, президента Югославії

«Введення «воєнного стану» на окупованих територіях з боку росії слід розглядати лише як псевдолегалізацію мародерства та розграбування майна українців перед черговим «перегрупуванням». Для України це не змінює нічого: продовжуємо звільнення та деокупацію своїх територій», – написав він.

Нагадаємо, у середу, 19 жовтня, президент росії володимир путін вирішив запровадити «воєнний стан» в окупованих Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях України. Таку заяву він зробив під час засідання Ради безпеки рф.

5 жовтня путін підписав «закони» про анексію Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: