Данілов назвав мету запровадження «воєнного стану» в окупованих областях

Читать на русском
За допомогою запровадження «воєнного стану» на окупованих територіях України країна-агресор готується до масової депортації населення.

За допомогою запровадження «воєнного стану» на окупованих територіях України країна-агресор готується до масової депортації населення.

Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов у Twitter.

Спецтрибунал для путіна: чи вийде засудити президента росії та росіян за воєнні злочиниІснує міжнародний механізм, який вже був успішно застосований у світовій історії – коли потрібно було позбавити влади та притягнути до суду військового злочинця, президента Югославії

«Воєнний стан» путіна в анексованих регіонах України – це підготовка до масової депортації українського населення до депресивних районів росії для зміни етнічного складу окупованої території. Злочин, який має бути засуджений ООН і який уже був скоєний росією в Криму і залишився не покараним», - наголосив Данілов.

Нагадаємо, 19 жовтня президент росії володимир путін вирішив запровадити «воєнний стан» на окупованих Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях України.

В Офісі президента заявили, що запровадження президентом росії «воєнного стану» на тимчасово окупованих територіях України це, перш за все, це псевдолегалізація мародерства. На плани та дії ЗСУ рішення ніяк не вплине.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: