Через обстріли рф частково порушене електропостачання в 15 областях – ДСНС

Читать на русском
Станом на 17.00 через ракетні удари у 15 областях України порушено електропостачання. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Станом на 17.00 через ракетні удари у 15 областях України порушено електропостачання.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

«Внаслідок обстрілів 10 жовтня сталося влучання по об'єктах критичної інфраструктури у 12 областях та м. Києві, де трапилось більш ніж 30 пожеж. Частково порушено електропостачання у 15 областях: Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька, Хмельницька, Житомирська, Вінницька, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська, Харківська, Сумська, Тернопільська та в Києві», - уточнюється у повідомленні.

Друге «24 лютого»: порівняння масованих ракетних ударів по Україні сьогодні та в перший день вторгненняРосія 10 жовтня обстріляла ракетами майже всю територію України. Порівняли сьогоднішню атаку з ударами в перший день повномасштабної війни, 24 лютого.

До гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт залучено понад 1 тисячу осіб та близько 120 одиниць техніки ДСНС.

«У результаті цих терористичних атак росії, за даними рятувальників, загалом загинуло 11 осіб, було травмовано – 89. Усього пошкоджено 117 об'єктів, з них - 35 житлових будинків», - заявили в ДСНС.

Психологи-рятувальники надавали екстрену психологічну допомогу постраждалим внаслідок ракетних ударів росії. Ця робота тривала у укриттях. Особлива увага приділялася дітям та людям похилого віку.

Нагадаємо, під час масованої ракетної атаки росіяни випустили по Україні 84 крилаті ракети та 13 іранських дронів.

Через удари по об'єктах енергетичної інфраструктури українців закликали обмежити споживання електрики.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: