На Харківщині на мінах підірвалися два енергетики та рятувальник

Читать на русском
На мінах у Чугуївському районі підірвалися два працівники обленерго та один співробітник ДСНС. Одна людина загинула.

У Харківській області продовжується розмінування деокупованих територій. Минулої доби на мінах у Чугуївському районі підірвалися двоє працівників обленерго та один співробітник ДСНС. Одна людина загинула.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Удар у Харкові по житловим багатоповерхівкам: з-під завалів урятували 10 людей, є пораненийУдари по Холодногірському району Харкова. З багатоповерхових житлових будинків врятували 10 людей, один поранений.

«Неподалік с. Гракове Чугуївського району під час проведення ремонтних робіт вибухнули на міні 2 співробітники «Харківобленерго» та 1 співробітник ДСНС. На жаль, 1 із них загинув, 2 госпіталізовані з пораненнями», - написав він.

Глава ОВА також розповів про вчорашній обстріл Харкова.

«Вчора близько 21:30 окупанти з РСЗВ обстріляли Київський район Харкова, зруйновано 7 гаражів на території гаражного кооперативу. Сталася пожежа. На щастя, ніхто не постраждав», – повідомив Синєгубов.

На території області від ворожих обстрілів страждали Чугуївський, Ізюмський, Куп'янський та Харківський райони. Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди. В Чугуївському районі внаслідок ракетного удару пошкоджено верхній шлюз Печенізької дамби. Ситуація на об'єкті під контролем, загрози прориву дамби немає.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, за добу у Куп'янському районі поранено 5 осіб, у тому числі 13-річного хлопчика. Його стан медики оцінюють як тяжкий. У Харківському районі поранено 1 людину.

Нагадаємо, про обстріл Київського району Харкова увечері 21 вересня повідомив мер Ігор Терехов.

Також повідомлялося, що у Куп'янську знайшли ще одну камеру тортур росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: