«У путіна є шанс»: Данілов повідомив, у якому разі Кримський міст знищувати не будуть

Читать на русском
Зберегти Кримський міст від знищення можна лише в одному випадку – якщо по ньому із півострова виведуть усі російські війська.

Президент росії володимир путін може зберегти Кримський міст від знищення лише в одному випадку - якщо по ньому з півострова виведуть усі війська.

Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю Wyborcza, оприлюдненому у вівторок, 23 серпня.

Данілов прокоментував можливість удару ЗСУ по Кримському мостуЯк тільки українські військові вирішать, що у них є здібності, можливості та необхідність зруйнувати Кримський міст, після формулювання завдання він відразу буде знищений

«Звичайно, я вже говорив про це у березні. Це військовий об'єкт (Кримський міст - ред.), Через який перекидаються підкріплення для сил агресора. Тому цей об'єкт підлягає знищенню. У цьому немає нічого екстраординарного. Але путін має шанс зберегти цей об'єкт, якщо він виведе війська з Криму цим мостом», – підкреслив Данилов.

За його словами, якщо росіяни відмовляться забратися з тимчасово окупованого Криму, то Україна «вишле їх звідти».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що цього року у повітрі Криму відчувається, що незабаром півострів повернеться до рідної гавані. Російська окупація Криму є тимчасовою, Україна повертається, щоб забрати своє.

В ОПУ раніше заявляли, що Кримський міст – це незаконна будова і вона має бути знищена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: